Приклади написання анотації до дипломної роботи

Анотація

Прізвище  І. П.

Управління ефективністю імпорту на підприємстві

Спеціальність

Заклад освіти

Київ, 2007 рік.

В дипломній роботі розглянуто питання управління ефективністю імпорту на підприємстві.

Робота виконана на базі підприємства товариства з обмеженою відповідальністю “Електрон-прибор”. Дипломна робота містить такі розділи:

сутність економічної ефективності імпорту;

аналіз ефективності імпорту на ТОВ “Електрон-прибор”;

шляхи вдосконалення управління ефективністю імпорту підприємства.

В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо обґрунтування напрямків вдосконалення управління ефективністю імпорту підприємства ТОВ “Електрон-прибор”.

Робота містить 19 таблиць, 14 рисунків, 120 літературних джерел та 3 додатки.

Імпорт, ефективність, імпортна операція, суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності, самостійний імпорт товарів.

 

АННОТАЦИЯ

Фамилия  И. П.

Управления эффективностью импорта на предприятии

Специальность

Учебное заведение

Киев, 2007 год.

В дипломной работе рассмотрены вопросы управления эффективностью импорта на предприятии.

Работа выполнена на базе предприятия общества с ограниченной ответственностью “Электрон-прибор”. Дипломная работа содержит такие разделы:

сущность экономической эффективности импорта;

анализ эффективности импорта на ООО “Электрон-прибор”;

пути усовершенствования управления эффективностью импорта предприятия.

В процессе работы сделаны выводы и предложения относительно обоснования направлений усовершенствования управления эффективностью импорта предприятия ООО “Электрон-прибор”.

Работа содержит 19 таблиц, 14 рисунков, 120 литературных источников и 3 приложения.

Импорт, эффективность, импортная операция, субъекты внешнеэкономической деятельности, самостоятельный импорт товаров.

_______________________________________________

АНОТАЦІЯ

кваліфікаційної роботи на тему:

“Розробка елементів комплексу маркетингу для нових торгівельних марок консервованих продуктів на ринку України”,

що підготовлена на матеріалах  МП “Бестком”.

Студент Габак Сергій Дмитрович.

Науковий керівник Виноградов Олексій Анатолійович.

Рік захисту 2003.

 

Метою даної дипломної роботи є розробка елементів комплексу маркетингу для нових торгівельних марок консервованих продуктів на ринку України.

В першому розділі розкриваються теоретичні основи комплексу маркетингу: розглядається маркетингове  середовище, розробка нової марки, місце продукту в комплексі маркетингу та основи формування торгівельної марки.

В другому розділі проводиться аналіз маркетингового середовища в контексті впровадження нових торгівельних марок: аналіз українського ринку консервованих товарів; місце на ринку консервованих товарів МП “Бестком”; аналіз основних конкурентів МП “Бестком”.

В третьому розділі проводиться формування комплексу маркетингу МП “Бестком”: формування продуктової політики; формування цінової політики та просування нових торговельних марок.

За результатами роботи зроблено висновки та пропозиції. З метою підвищення ефективності управління цінами на МП “Бестком” потрібно застосовувати методи ціноутворення, орієнтовані на споживачів. В процесі формування торговельної марки на МП “Бестком” потрібно виділяти декілька етапів: розробка місії, філософії і концепції марки; визначення коду (ключ, що виражається в словесному ряді, легенді) і тону (виражається в рекламній стратегії і в рекламі) марки; риси стратегічних образів випливають з основної концепції і втілюються в продукті і комунікативних діях марки;  останній етап — сам продукт і конкретні дії по його просуванню на ринок — основа піраміди, що відбиває процес позиціонування кожної марки на субринку і план реалізації продукції.

Робота містить 10 рисунків та 18 таблиць.

______________________________________________________________________

АНОТАЦІЯ

Розглянуто теоретичні аспекти управління закупівлею товарів на підприємстві оптової торгівлі, проведено аналіз закупівель й надходження товарів на ПП АЛДІ СТІЛЛ, проведено аналіз ефективності комерційної діяльності підприємства щодо закупівлі товарів, розроблено пропозиції щодо удосконалення розробки стратегії управління закупівлею товарів, прогнозування ефективності закупівлі товарів та оптимізації комерційних угод підприємства ПП АЛДІ СТІЛЛ.

 АНОТАЦИЯ

Рассмотрены теоретические аспекты управления закупкой товаров на предприятии оптовой торговли, проведен анализ закупок и поступления товаров на ЧП АЛДИ СТИЛЛ, проведен анализ эффективности коммерческой деятельности предприятия относительно закупки товаров, разработаны предложения относительно усовершенствования разработки стратегии управления закупкой товаров, прогнозирование эффективности закупки товаров и оптимизации коммерческих соглашений предприятия ЧП АЛДИ СТИЛЛ.

_______________________________________________________________________

Анотація

 

 

Гриценко І. М.

Облік, аналіз та аудит праці та її оплати і нарахувань на фонд оплати праці

Спеціальність

Заклад освіти

Київ, 2002 рік.

В дипломній роботі розглянуто питання обліку, аналізу та аудиту праці та її оплати і нарахувань на фонд оплати праці. Робота виконана на базі підприємства товариства з обмеженою відповідальністю “Славута”. Дипломна робота містить такі розділи: теоретичні  та методологічні основи бухгалтерського обліку оплати праці, техніко-економічна характеристика виробничо-господарської діяльності ТОВ “Славута”, облікова політика та організація бухгалтерського обліку на ТОВ “Славута”, організація обліку оплати праці, економічний аналіз обліку праці та її оплати, внутрішній і зовнішній аудит оплати праці, комп’ютеризація обліку і аналізу оплати праці.

В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо організації обліку, аналізу та аудиту праці та її оплати і нарахувань на фонд оплати праці на ТОВ “Славута”.

 

Облік, аналіз, аудит, праця, заробітна плата.

 

 


АННОТАЦИЯ

 

 

Гриценко И. М.

Учет, анализ и аудит труда, его оплаты и начислений на фонд оплаты труда

Специальность

Учебное заведение

Киев, 2002 год.

В дипломной работе рассмотрен вопрос учета, анализа и аудита труда, его оплаты и начислений на фонд оплаты труда. Работа выполнена на базе предприятия общества с ограниченной ответственностью “Славута”. Дипломная работа содержит такие разделы: теоретические и методологические основы бухгалтерского учета оплаты труда, технико-экономическая характеристика производственно-хозяйственной деятельности ООО “Славута”, учетная политика и организация бухгалтерского учета на ООО “Славута”, организация учета оплаты труда, экономический анализ учета труда и его оплаты, внутренний и внешний аудит оплаты труда, компьютеризация учета и анализа оплаты труда.

В процессе работы сделаны выводы и предложения относительно организации учета, анализа и аудита труда, его оплаты и начислений на фонд оплаты труда на ООО “Славута”.

 

Учет, анализ, аудит, труд, заработная плата.

________________________________________________________________________

Анотація

 

 

Прізвище  І. П.

Стимулювання роздрібного товарообороту підприємства та шляхи підвищення ефективності управління ним

Спеціальність

Заклад освіти

Київ, 2003 рік.

В дипломній роботі розглянуто питання стимулювання роздрібного товарообороту торговельного підприємства та шляхи підвищення ефективності управління ним. Робота виконана на базі торговельного підприємства товариства з обмеженою відповідальністю “Валькірія”. Дипломна робота містить такі розділи:

сутність товарообороту як економічної категорії і показника діяльності торговельного підприємства;

аналіз господарської діяльності ТОВ “Валькірія”;

визначення шляхів підвищення ефективності управління товарооборотом підприємства та обґрунтування заходів щодо стимулювання роздрібного товарообороту.

В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо обґрунтування напрямків стимулювання роздрібного товарообороту ТОВ “Валькірія”, планування можливих та цільових обсягів роздрібного товарообороту підприємства, обґрунтування цільових параметрів ефективності управління товарооборотом на плановий період.

 

Товарооборот, аналіз, стимулювання, роздрібний товарооборот, планування.

_____________________________________________________________________

Анотація

 

 

Прізвище І. П.

Облік, аналіз і аудит наявності та використання основних засобів.

Спеціальність

Заклад освіти

Київ, 2002 рік.

В дипломній роботі розглянуто питання обліку, аналізу та аудиту наявності та використання основних засобів. Робота виконана на базі підприємства з іноземними інвестиціями “Рамбурс”. Дипломна робота містить такі розділи: теоретичні аспекти обліку, аналізу і аудиту наявності та використання основних засобів; облік наявності і використання основних засобів на базі підприємства з іноземними інвестиціями “Рамбурс”; аналіз і аудит наявності та використання основних засобів та облік, аналіз та аудит наявності та використання основних засобів в умовах комп’ютеризації на ПІІ “Рамбурс. В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо удосконалення обліку наявності та використання основних засобів на ПІІ “Рамбурс”.

 

Облік, аналіз, аудит, основний засіб.

 

 

 

 

Запись опубликована в рубрике Матеріали для самостіного написання диплому, Організаційні моменти с метками , , , , , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.